Lid worden

Leden van BusinesWaard hebben rechten, plichten én kansen. Ieder lid vertelt elke bijeenkomst kort over zijn of haar business en krijgt om de paar maand uitgebreider de gelegenheid hierover te vertellen. Zodat alle andere leden exact weten waarop zij moeten letten om dat lid doeltreffend te kunnen aanbevelen in hun netwerk.

Hét verschil

Het zijn dergelijke momenten die hét verschil maken met andere netwerkbijeenkomsten. Vooral omdat de leden van BusinessWaard hun uiterste best doen om eenmaal per maand een gast uit te nodigen. Op die manier zitten er regelmatig tot dertig of meer ondernemers aan tafel.

 

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig wat Businesswaard voor uw omzet kan doen? U wilt wel lid worden? Vul dan bijgaande gegevens in en mail het ons. Dan nodigen wij u uit voor de eerstvolgende bijeenkomst of voor de bijeenkomst die u aangeeft. Omdat wij branche-exclusiviteit hanteren, kan de echte aanmelding alleen volgen na goedkeuring door het bestuur. Lidmaatschappen worden telkens voor één jaar afgesloten. Dat weerhoudt u toch niet?