Leden

Onze leden - werkzaam in de meest uiteenlopende branches – vormen het klankbord waarop zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie gestemd kunnen worden. Wie dat zijn zie je hieronder. Ook lid worden? Meld je dan nu aan!

Auto Dekker - Nico Nederlof, 06 520 70 811

Auto Dekker - Nico Nederlof, 06 520 70 811

Auto Dekker is al sinds 1982 dealer van het merk Suzuki en heeft twee mooie bedrijven. Auto Dekker Spijkenisse, die verantwoordelijk is voor Spijkenisse en geheel Voorne Putten en de vestiging Oud-Beijerland die verantwoordelijk is voor de gehele Hoekse waard. Wij runnen deze vestigingen met een team van 16 enthousiaste werknemers.

Naast zeer actieve verkoop van het merk Suzuki zijn wij ook zeer actief in de verkoop van occasions. Deze occasions zijn van alle merken en variëren van 1.500 euro tot 35.000 euro.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s zijn wij niet alleen actief in onderhoud van ons merk Suzuki maar ook in vreemde merken, zo is onze leus “sterk in alle merken”. Hiervoor zijn onze monteurs opgeleid en kunnen uw auto dan ook keurig onderhoud garanderen.

Leasen, financieren en verzekeren van auto’s behoren tevens tot de mogelijkheden. Zeer trots zijn wij dat wij uitgeroepen zijn tot het betrouwbaarste merk van Nederland. Zoals u ziet alles is aanwezig om eens een keer een bezoek te brengen aan Auto Dekker: 0186-621160.

Tot snel!


Bekijk de website


Bogaerds Architecten - Gert Vollaard, 06 222 05 387

Bogaerds Architecten - Gert Vollaard, 06 222 05 387

Bogaerds Architecten staat voor heldere en functionele architectuur. Ons architectenbureau heeft een rijke historie die 70 jaar teruggaat. Onze doelstelling is om het vak zo breed mogelijk uit te oefenen om tot het beste resultaat te komen. Vanuit het programma van eisen van de opdrachtgever maken we maatwerk op de locatie, waarbij de ruimtelijke context, de geldende regelgeving, proportie en textuur in samenhang met de economische haalbaarheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Het behoort tot onze vakbekwaamheid, dit alles te kunnen overzien, dit te vertalen naar een realiseerbaar ontwerp.

Duurzaam bouwen is voor ons een vanzelfsprekende opgave. Uitgangspunt voor duurzaamheid begint bij een goed ontwerp van een gebouw, die wensen van gebruikers, invloeden en veranderingen in de tijd moeiteloos kunnen verwerken en weerstaan. Flexibele en energiezuinige gebouwen die er goed uitzien zijn, zullen niet snel onder de sloophamer komen.

Wij zijn trots op onze referenties. Deze referenties geven aan dat ons team in staat is om prachtige en ambitieuze ontwerpen te vertalen in realistische bouwplannen.


Bekijk de website


De Neef Advocaten - Monique Uphus, 06 386 17 173

De Neef Advocaten - Monique Uphus, 06 386 17 173

Een klant die niet betaalt, een leverancier die z’n contract niet nakomt of een werknemer die er een potje van maakt. Het zijn zaken waar de meeste ondernemers zich liever niet mee bezig houden, maar waar iedere ondernemer vroeg of laat toch een keer mee wordt geconfronteerd. Op dat moment kun je niet anders dan in de juridische kant van de zaak duiken. En dan is het goed om een partner te hebben die thuis is in de wereld van het recht. Iemand die jou met raad en daad bijstaat. Maar ook als je aansprakelijk wordt gesteld, op het punt staat een belangrijk contract te ondertekenen of zelf een standaard contract wilt gaan gebruiken, is het verstandig om hier vooraf met een juridisch oog naar te laten kijken. Om de risico’s in kaart te brengen en de kans op problemen in een later stadium te minimaliseren.

De Neef Advocaten kan jou hierbij helpen. Wij zijn een klein advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het verbintenissenrecht. Onze lijnen zijn kort, onze instelling is praktisch en onze aanpak persoonlijk. We lokken jou geen dure procedure in maar proberen een geschil snel op te lossen op de manier die voor jou het meest wenselijk is. En als het niet lukt om een procedure te voorkomen, dan loodsen we jou ook door dit traject heen. Onze advocaten hebben diverse specialisaties. Wij houden ons bijvoorbeeld bezig met koop- en huurgeschillen, arbeidsrecht, contracten, incasso’s, algemene voorwaarden, faillissementen en beslaglegging.

Heb je een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, dan denken we met jou mee.

De Neef Advocaten: voor ondernemers!


Bekijk de website


Drietech - Attila Houthuyse, 06 211 95 582

Drietech - Attila Houthuyse, 06 211 95 582

Of het nou gaat over nieuwbouw, renovatie, het upgraden van bestaande bouw, kleinschalig particulier of een complex ontwikkelproject. Of gaat het over de utiliteitsbouw, retail-, woning- en/of appartementenbouw? Over sport- en zorgcomplexen of over parkeergarages? Drietech als dienstverlener pur sang heeft alles in huis om samen met u, efficiënt en binnen het gestelde termijn tot het gewenste eindresultaat te komen.


Bekijk de website


Frank Business Consulting- Frank van den Ouden - 06 - 1054 4819

Frank Business Consulting- Frank van den Ouden - 06 - 1054 4819

Als business coach ga ik voor gezonde groei voor ondernemer en onderneming. Ik ben pas succesvol wanneer jij als ondernemer ontwikkelt en beter sturing kunt geven aan jouw bedrijf. Samen maken we een groeiplan en ga jij ontwikkelen. In het proces help ik je met doelen stellen, acties bepalen, reflecties en het voorhouden van de spiegel wanneer nodig. Ik help je focus aan te brengen, moed te houden en…. resultaten te behalen.


Bekijk de website


Hartman Facilitair - Angela Hartman, 06 275 57 657

Hartman Facilitair - Angela Hartman, 06 275 57 657

Na ruim 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche zijn wij in januari 2015 gestart vanuit de overtuiging dat het binnen deze branche anders en beter kan. Maar wat is het dan wat ons zo anders maakt dan andere bedrijven? We beloven immers allemaal een schoon en helder resultaat.

Wij bieden alles onder 1 dak, van schoonmaak en glasbewassing tot specialistische reiniging, aanvullen van sanitaire benodigdheden en het uitvoeren van huismeester taken en dat alles met één vast aanspreekpunt. Wij hebben de expertise om te bewassen op (zeer grote) hoogte.

Werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerd personeel. Werken met vaste gezichten op gezette tijden. Korte lijnen, klanten weten waar en bij wie ze terecht kunnen voor vragen/ klachten.

We werken oplossingsgericht, kunnen snel schakelen waardoor problemen op zeer korte termijn opgelost worden.


Bekijk de website


Hoeksche Advies - Emile Troost, 06 222 06 603

Hoeksche Advies - Emile Troost, 06 222 06 603

Hoeksche Advies is een middelgroot onafhankelijk intermediair op het gebied van verzekeringen pensioenen en vermogen.

De onderneming is gestart in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd advieskantoor met acht medewerkers en vele tevreden klanten.

Het kantoor wordt gekenmerkt door kwaliteit met een sterk persoonlijke benadering. Wij zijn er dan ook op gericht een langdurige en intensieve adviesrelatie met onze klanten op te bouwen met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid, integriteit, transparantie en betrouwbaarheid als uitgangspunten. Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen vormen de basis voor de relatie met onze klanten. Wij zijn er dan ook zeer trots op dat nieuwe, maar ook vele klanten ‘van het eerste uur’, nog steeds met grote tevredenheid gebruik maken van onze dienstverlening.

Bij Hoeksche Advies staat uw financiële belang altijd voorop. Als onafhankelijke adviseurs werken wij met verschillende aanbieders van financiële diensten. Omdat wij niet beloond (willen) worden door verzekeraars en banken is ons advies altijd objectief en gebaseerd op de verzekering die het beste past bij uw specifieke situatie. Nu en met het oog op de toekomst.


Bekijk de website


Personeelsdiensten Hoeksche Waard - Jacqueline Hanszen-Kooiman

Personeelsdiensten Hoeksche Waard - Jacqueline Hanszen-Kooiman

Personeelsdiensten Hoeksche Waard is een echt Hoeksche Waards bedrijf. Ons team staat, om het zo maar eens te zeggen, met beide benen in de Hoeksche Waardse klei en is onderdeel van de Hoeksche Waardse samenleving. No-nonsense, direct en gedreven, dat typeert de drie personen van het team van specialisten die samen met ruim 130 jaar levenservaring zorgdragen voor de juiste match tussen werknemer en werkgever.


Bekijk de website


PSY Drechtsteden - Ellemieke Nederlof

PSY Drechtsteden - Ellemieke Nederlof

PSY Drechtsteden is een kleinschalige, zelfstandige organisatie in de regio Drechtsteden en Hoeksche Waard en bestaat uit meerdere afdelingen rondom de geestelijke gezondheid. Afdeling PSY Zorg biedt ambulante zorg binnen zowel de generalistische basis GGZ als de gespecialiseerde GGZ.


Bekijk de website


Schot marketing & communicatie - Arjan Holleman, 06 512 26 030

Schot marketing & communicatie - Arjan Holleman, 06 512 26 030

Wij zijn een klein team, maar onze expertise is groot. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook kunnen we uw huisstijl en logo ontwerpen, alsmede uw belettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Dat doen we met passie en niet alleen van 9 tot 5.

Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketeer verzorgen we uw webdesign, web development, SEO, social media en e-commerce. Communiceren is een people’s business. Wat beweegt mensen? Wat verwachten ze en waarom? Schot hanteert realistische en effectieve totaalconcepten: van advies en strategie naar ontwikkeling en uitvoering, met oog voor menselijke drijfveren en behoeften. En op maat, want dat is wat onze klanten willen.

Schot marketing & communicatie is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Voor u.


Bekijk de website


Tadatel - Jaco Sterk, 06 831 15 838

Tadatel - Jaco Sterk, 06 831 15 838

Bij Tadatel bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kapot glas, of is de dock connector die defect is, onze iPhone specialisten helpen u snel. Wij bieden u uiteraard garantie op uw reparatie. Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar en staat er een kop koffie (of thee) voor u klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken.

Veel iPhone reparaties worden helaas gedaan door mensen die er onvoldoende verstand van hebben. Men denkt snel geld te kunnen verdienen door onder de reële prijs te gaan zitten. De reparatie van uw iPhone wordt dan uitgevoerd op basis van nep-onderdelen en onvoldoende kennis en ervaring. Dit gaat vaak gepaard zonder garantie. Het gevaar is dat uw toestel eerder kwaad wordt aangedaan, dan dat het wordt gerepareerd. U bent als het ware proefkonijn met uw eigen toestel. Wij voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld en laten reparaties altijd uitvoeren door onze specialisten. Uw iPhone reparatie voeren wij graag uit met kennis en ervaring. Bijvoorbeeld het vervangen van het iPhone glas of de dock connector bij niet correct functioneren. OVER TADATEL
TadaTel is een een Telecom en Smartphone Repair Center. Eigentijdse dienstverlening – van deskundig advies en ontwerp tot en met de implementatie, service en garantieafhandeling. Dat combineren wij voor u met een kwalitatief hoogwaardig productaanbod. Van een enkele mobiele telefoon tot een telefooncentrale, van smartphonereparatie tot een netwerk, niets is te groot voor ons en niets is te klein.

Ook is TadaTel een erkend Uneto-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf op gebied van smartphones, tablets en laptops. Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel


Bekijk de website


Van Dongen Schilderwerk - Ad van Dongen, 06 439 95 772

Van Dongen Schilderwerk - Ad van Dongen, 06 439 95 772

Strak schilderwerk zonder spatten op de vloer, maar wel met een glans waar u veel langer van geniet. Bij Van Dongen Schilderwerk zijn wij alleen tevreden met het beste resultaat. En dat ziet u terug in onze werkwijze.

Wanneer u schilderen wilt uitbesteden aan een echte vakman, dan moet u op een aantal zaken kunnen rekenen:
  • geen verfspatten op uw meubels of vloer
  • strak en consistent schilderwerk
  • een weerspiegelende glans om jarenlang van te genieten


Wanneer Van Dongen Schilderwerk langskomt, dekt zij alles af. Wij zorgen ervoor dat uw vloer, meubels en woning schoon blijven. En de kwaliteit van ons schilderwerk is strak, consistent en blijvend. Dat is waarom u ons in huis haalt.


Bekijk de website


Van Rennes - Ton Bervoets, 06 534 19 711

Van Rennes - Ton Bervoets, 06 534 19 711

Van Rennes is sinds 1956 met ruim 80 collega’s uitgegroeid tot één van de grootste elektrotechnische en werktuigbouwkundige installateurs in de regio. Wij zijn tussen Rotterdam en Antwerpen gevestigd in het centrum van de Hoeksche Waard.

Onze projectafdeling is er voor uw installatieprojecten in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Hierbij bieden wij het gehele proces van initiëringfase met advies, ontwerp en engineering tot realisatie met projectmanagement.

Onze serviceafdeling ontzorgt u van A tot Z op gebied van technisch beheer, service & onderhoud, inspectie, kleinschalige projecten en nazorg. Met de storingsdienst zijn wij 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Bekijk de website


Van Vliet Bouwmanagement - Aris Bulk, 06 130 33 111

Van Vliet Bouwmanagement - Aris Bulk, 06 130 33 111

Van Vliet Bouwmanagement BV is een adviesbureau, dat zich ten doel stelt opdrachtgevers op onafhankelijke wijze te begeleiden en te ondersteunen bij ontwikkelings-, bouw-, renovatie-, huisvestings- en inrichtingstrajecten.

Wij werken voor een groot scala aan opdrachtgevers. Het voordeel daarvan is dat we daardoor scherp blijven en flexibel op de vele verschillende bedrijfs- en organisatiestructuren kunnen inspelen.

Onze werkwijze laat zich omschrijven als praktisch en resultaatgericht. Wij produceren geen onnodige papierstromen, maar denken in oplossingen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de sectoren waarin wij werkzaam zijn, zijn wij lid van diverse organisaties, waaronder NEKOVRI.


Bekijk de website


Visser & Visser - Erik Klop, 06 102 69 770

Visser & Visser - Erik Klop, 06 102 69 770

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers op, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen gebaseerd op uw meest actuele cijfers. Adviezen op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken, financieringen, fiscaliteit, arbeidsrecht etc.. Onze kennis reikt ver! Dankzij deze kennis en uw ondernemersgeest bereiken we samen een beter resultaat. Samen verder, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.


Bekijk de website


Waardkracht - Arie van der Ree, 06 371 80 221

Waardkracht - Arie van der Ree, 06 371 80 221

WaardKracht, de 'buitenpartner' voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren in de omgeving van de Hoeksche Waard. Wij leveren uitsluitend maatwerk. WaardKracht staat voor 'vernieuwen met ervaring'. Door ons eerst te verdiepen in u en uw wensen, creëren wij voor u een maatwerk buitenbeleving. Dat maakt iedere tuin die WaardKracht ontwerpt of oplevert uniek en inventief is en zo ontstaat voor u een beleving die natuurlijk aanvoelt.


Bekijk de website